خرید اسکاچ

ساده‌ترین و در عین حال مهم‌ترین چیزی که وجود آن در هر آشپزخانه‌ای لازم و حتی واجب به شمار می‌رود اسفنج‌هایی است که به اسکاچ مشهور است. 

جسمی زبر و خشن برای شست‌وشوی ظروف که نوع نوستالژیک آن برای ما ایرانی‌ها سبزرنگ بود، گاهی تنها و گاهی چسبیده به ابری زردرنگ که کمی از خشونت آن برای دست‌ها و ناخن‌ها کم می‌کرد

بعدها انواع آبی رنگ آن هم به بازار آمد و بعدترها البته تنوع از سطح رنگ فراتر رفت و رسید به امروز که در سوپرمارکت باید چندین مدل ابر و اسکاچ را زیر و رو کنید و از خصوصیاتشان بپرسید تا بتوانید یکی را مطابق نیازتان انتخاب کنید

در بعضی کشورها و فرهنگ‌های دیگر برای شستن و پاک کردن آلودگی‌های نرم از سطح ظروف از برس استفاده می‌کنند اما برای ما ایرانی‌ها ظرف اگر با ابرو اسفنج ساییده نشود و به‌اصطلاح صدای پاکیزگی ندهد انگار اصلا شسته نشده است

پس حالا حالاها باید از سوپرمارکت‌ها سراغ ابر و اسفنج و اسکاچ و سیم ظرفشویی بگیریم. اما اینکه چه بخریم، بستگی به کاربرد دارد و البته قیمت. کاربرد اسفنج‌ها و اسکاچ‌های مختلف تا حد زیادی بستگی دارد به جنس ماده‌ای که از آن ساخته شده‌اند

این روزها انواع اسفنج‌های نانو، میکروفایبر، فومی پلی اورتان، سیلیکونی، طبیعی دریایی و البته انواع پارچه‌ای و بافتنی در مغازه‌ها به فروش می‌رسد که وقتی با دقت خواص آنها را بررسی کنید متوجه می‌شوید که چندان تفاوتی با هم ندارند و بهتر است بیشتر به فاکتور قیمت توجه کنید

اگر بهداشت ابر و اسفنج ظرفشویی را رعایت کنید و زود به زود آن را تعویض کنید تا محلی برای تجمع آلودگی و میکروب نشود، طبیعتا به استفاده از انواع آنتی باکتریال، نانو یا انواع دیگر با ویژگی‌های خاص نیازی پیدا نمی‌کنید

پس توصیه ما این است که برای ظروف حساس یک اسفنج معمولی و برای ظروف سخت هم یکی از همان اسکاچ‌های سبز قدیمی بخرید و بیش از این هزینه نکنید